En tradisjonell tilnærming til overvåking er ikke lenger tilstrekkelig for å sikre kontroll og riktig innsikt. Det er behov for en ny IT-styring.

Agenda

Velkommen | Få tiden tilbake

Sebastian Gluch og Anne-Grethe Wåsjø, Salgssjefer i 99X ønsker velkommen og forteller kort om hvordan 99X hjelper virksomheter å ta tiden tilbake og oppnå økt verdiskapning med smarte IT-tjenester.

Fra kunstig intelligens til forretnings intelligens

Med det store fokuset på digitalisering kan det være lett å glemme hva som skjer på bakrommet, og at det som foregår der er mye mer komplekst enn det var før.

Øyvind Hjulstad, Virksomhetsarkitekt i 99X belyser de største utfordringene IT avdelingene møter, og utfordrer hvordan de kan skape en større verdi for forretningen ved å utnytte teknologien smartere.

Hvordan sikre innsikt og kontroll på komplekse IT-systemer – i dag og i morgen

AIMS er en overvåkingsløsning for komplekse integrasjonssystemer som BizTalk, Logic Apps og Service Bus.  AIMS skiller seg fra konkurrentene ved at de tar i bruk maskinlæring og AI for å levere proaktiv overvåking og innsikt, og hjelper slik firmaer bekjempe problemer som avvik, flaskehalser, og nedetid.

Ivar Sagemo, Adm. dir i AIMS Innovation og Ricardo Torre, Teknologievangelist diskuterer utfordringene IT-ledere står overfor. Ved å bruke konkrete eksempler fra blant annet detaljhandel og logistikk virksomheter vil de demonstrere hvordan AIMS hjelper bedrifter med å få innsikt og kontroll over kritiske forretningsprosesser deres IT-systemer understøtter.

 

Tid og sted

Onsdag 30. mai kl 08.45 – 10.45

Registrering og servering av frokost fra kl 08.15

Velkommen til våre lokaler på Galleri Oslo, Schweigaardsgate 14 – 5. etasje (innkjøring Tøyenbekken)

Påmelding

Seminaret er kostnadsfritt.

Du melder deg enkelt på ved å melde interesse til Line Löfgreen Markedssjef i 99X.

Vennligst oppgi dersom du har noen allergier vi bør kjenne til med hensyn til servering av frokost.

Velkommen til oss!