Overvåkingsverktøy for komplekse integrasjonssystemer

AIMS Innovation er et overvåkingsverktøy for komplekse integrasjonssystemer, og hjelper bedrifter med økt innsikt og bedre kontroll over deres IT-systemer.

«Kompleksiteten i IT-systemer, og spesielt integrasjonssystemer, øker jo mer vi digitaliserer og automatiserer. Med dette øker også kostnaden ved nedetid. Det blir derfor stadig viktigere for bedrifter å ha full kontroll og innsikt over hva som foregår på «bakrommet»» sier Ivar Sagemo, CEO i AIMS.

Merverdi i proaktivitet

Øyvind Hjulstad, Virksomhetsarkitekt i 99X ønsker å tilby kundene økt merverdi ved å inngå partnerskap med AIMS:

«Monitorering er viktig, men ikke spesielt verdiskapende arbeid i seg selv. I bunn og grunn sitter du bare og passer på noe. Merverdien ligger i ha et system som kan være proaktivt i så stor grad som overhodet mulig; som gir deg de riktige varslene, den riktige ideen om hva som skjer i systemene, løsningene og integrasjonene. Der synes vi i 99X at AIMS er veldig spennende»

«Med AIMS får du mye mer innsikt og kontroll over hva som skjer i hjertet av IT-systemet ditt, der alle programmene snakker sammen», fortsetter Hjulstad.

Make IT smarter

Caroline Aaseby er partneransvarlig i AIMS og jobber med å utvikle partner nettverket:

«99X er en solid driftspartner som alltid setter kundene sine først. Deres visjon om å «Make it Smarter» passer godt med våre mål om å hjelpe IT-team til å jobbe smartere og mer effektivt, og frigjøre mer tid til innovasjon og forretningsutvikling. Det var derfor naturlig for oss å inngå et partnerskap med 99X, nå som vi fokuserer all energien vår på det norske markedet».

AIMS Innovation ble startet i 2009 som et forskningsprosjekt. I 2014 var det første produktet klart, og i dag har selskapet store kunder i USA og Nord-Europa.

Ønsker du mer informasjon om AIMS sin løsning, eller vil du booke en live demo? Fyll ut skjema under så tar vi kontakt med deg!