Aktuelt

AlleEventsKundereferanserLedige stillingerLøsningerPresse
Løsninger
11. januar 2018

Sårbarhet i prosessorarkitektur

Forrige uke ble det annonsert at det er oppdaget sikkerhetshull i prosessorarkitekturen fra Intel, AMD, Qualcomm og ARM som benyttes i de fleste PCer, telefoner, nettbrett og servere. Sikkerhetsspesialister i 99X startet umiddelbart å kartlegge omfanget for våre kunder og vurdere nødvendige tiltak i tett samarbeid med våre leverandører.
Les mer
Presse
20. desember 2017

Gledelig julehilsen fra 99X

Kjære kunder og partnere Et innholdsrikt år ligger bak oss, og snart er det jul igjen. På vegne av 130 engasjerte 99Xere retter jeg en stor takk til våre kunder og partnere for tillit og nært samarbeid i det digitale kappløpet i 2017.
Les mer
Kundereferanser
6. desember 2017

Kirkens Bymisjon velger 99X

Stiftelsen Kirkens Bymisjon Oslo, en åpen og inkluderende ideell organisasjon med ca. 1300 fast ansatte, velger 99X som driftspartner for hele sitt IT-miljø. Avtalen sikrer Kirkens Bymisjon moderne IT-funksjonalitet og større organisatorisk handlekraft i den digitale transformasjonen velferdsorganisasjonen er inne i.
Les mer
Kundereferanser
5. desember 2017

Delta fornyer IT med 99X

Delta, en arbeidstakerorganisasjon i YS med over 78.000 medlemmer, velger 99X som driftspartner for hele sitt IT-miljø for tre nye år. IT-partnerskapet hjelper organisasjonen å skape bedre balanse i arbeidslivet for medlemmene gjennom økt fokus på egen kjernevirksomhet og moderne IT-funksjonalitet for virksomhetens 150 IT-brukere.
Les mer
Ledige stillinger
30. november 2017

Vi søker kundeorientert ServiceDesk konsulent

Er du flink med brukerstøtte, liker tekniske utfordringer og har erfaring med IT support? Vi har to ledige stillinger som ServiceDesk konsulent!
Les mer
Løsninger
20. november 2017

Personvernombud as-a-service

Få hjelp til å sikre virksomhetens personopplysninger! 99X er ISO 27001 sertifisert og spesialist på Informasjonssikkerhet. Nå tilbyr vi Personvernombud as-a-service som hjelper virksomheten din å etterleve de nye kravene til behandling av personopplysninger som kommer med GDPR.
Les mer