AlleEventsKundereferanserLedige stillingerLøsningerPresse
Kundereferanser
18. september 2017

Slik løste SiO sin største IT-utfordring

For tre år siden ble kjerneoppgaven til IT-avdelingen i Studientsamskipnaden i Oslo og Aksershus stadig drift fremfor utvikling. Det hadde de ikke tid til. For å leve opp til sitt eget slagord om bedre studentliv, måtte IKT-funksjonen løftes slik at den kunne møte studentenes digitale behov. Outsourcing ble løsningen og SiO har ikke sett seg tilbake siden.
Les mer
Løsninger
15. august 2017

Hybridsky? Ja takk!

Mange har følt seg innelåst hos IT avdelingen eller en IT-leverandør, og ser skytjenester som redningen – med frihet til å velge fritt mellom et stort utvalg av tjenester, uten langvarige bindinger. Men er det så enkelt? Hvorfor kan hybridsky være løsningen?
Les mer
Presse
6. juli 2017

Robotene skal ta seg av rutineoppgavene

Etter sommerferien blir det robotisering i 99X hvor Tone Fondevik er Adm. dir. Men først skal hun klatre i Dolomittene. Computerworld tok sommerpraten med lederen i 99X.
Les mer
Løsninger
18. mai 2017

Vurderer du bistand med IT-driften?

Effektive IT-tjenester er forretningskritisk for din virksomhet. Tilgjengelighet, kontroll på data, og handlingsrom til å utvikle forretningen er avgjørende for din konkurranseevne.
Les mer
Løsninger
18. mai 2017

Gode sikkerhetstiltak beskyttet 99X kunder fra WannaCry

Siden sist fredag har verdens mest omfattende virusangrep WannaCry rammet tusenvis av lokasjoner i mer enn 100 land. Store organisasjoner har fått sine data med sensitive opplysninger kryptert, blant annet innen sykehussektoren i Storbritannia.
Les mer
Events
10. mai 2017

CIO Forum om GDPR og ePRIVACY-direktivet

Er virksomheten din forberedt på de nye kravene som kommer til behandling av personopplysninger i 2018? Delta på kostnadsfritt CIO Forum 24. august i Oslo og få konkrete innspill på hva du må gjøre for å tilpasse deg lovendringene.
Les mer