Aktuelt

AlleEventsKundereferanserLøsningerPresseUkategorisert
Presse
15. juli 2018

TeleComputing kjøper 99X: Blir en tydelig markedsleder på hybride IT-driftstjenester for mellomstore bedrifter

TeleComputing har inngått avtale om å kjøpe 99X. -Vi slår sammen våre styrker og befester posisjonen som den største IT-tjenestetilbyderen i markedet for mellomstore bedrifter i Norden, sier konsernsjef Terje Mjøs.
Les mer
Løsninger
8. mai 2018

5 feiloppfattelser med hybridsky

Hybridsky er datakraft fra ulike tjenestetilbydere pakket inn i én tjeneste. Ekspertene i 99X tar for seg 5 vanlige misforståelser om den hybride skyen.
Les mer
Presse
2. mai 2018

Få tiden tilbake med nytt overvåkningsverktøy

Øyvind Hjulstad er en veldig entusiastisk virksomhetssarkitekt om dagen. Men det er kanskje ikke så rart, når selskapet han jobber i har inngått et samarbeid med AIMS Innovation. 99X tar stolthet i og alltid imøtekomme kunders særegne IT-behov, og nå kan de tilby et helt nytt overvåkningssystem for komplekse integrasjonssystemer.
Les mer
Presse
2. mai 2018

99X inngår partnerskap med AIMS

99X inngår partnerskap med AIMS for å hjelpe kundene sine med økt innsikt og kontroll over deres IT-systemer med intelligent overvåking. 
Les mer
Løsninger
14. mars 2018

Når du er klar for GDPR, men underleverandøren din ikke er det.

– Du er ikke sterkere enn ditt svakeste ledd. Sissi Wright er 99X sin ekspert på informasjonssikkerhet og personvern og forteller at oversikter den beste rustning når EUs forordning om personvern (GDPR) trer i kraft om snaue ti uker. Det hjelper nemlig lite om din egen bedrift er i samsvar med det nye regelverket hvis en av underleverandørene deres ikke er det.
Les mer
Kundereferanser
20. februar 2018

Kirkens Bymisjon velger 99X

Stiftelsen Kirkens Bymisjon Oslo, en åpen og inkluderende ideell organisasjon med ca. 1300 fast ansatte, velger 99X som driftspartner for hele sitt IT-miljø. Avtalen sikrer Kirkens Bymisjon moderne IT-funksjonalitet og større organisatorisk handlekraft i den digitale transformasjonen velferdsorganisasjonen er inne i.
Les mer