Med IT-tjenester fra 99X sikres Elektroskandia et moderne miljø for alle sine forretningsbehov. En hybrid, tjenestebasert driftsmodell muliggjør sømløs integrasjon med skytjenester fra blant annet Amazon, Google og Microsoft.

«99X tilbyr en tydelig og funksjonell driftsmodell med høy grad av fleksibilitet og trygghet, som støtter Elektroskandia sine nåværende og fremtidige behov. 99X har i tillegg en fremtidsrettet profil i forhold til digitalisering, skytjenester og god strategi for tilpasning til nye teknologiske muligheter, noe som er meget viktig for Elektroskandia» sier Kjetil E. Godø, IT Manager i Elektroskandia.

Forventningene til samarbeidet er en god strategisk partner, med stabil IT drift og IT strategiske forbedringer som drivere. Strategisk har Elektroskandia knyttet til seg en aktiv og medspillende partner i den digitale transformasjonen selskapet står overfor:

«Avtalen med 99X er et strategisk grep for å sikre trygghet og stabilitet for IT-tjenestene i fremtiden. Vi effektiviserer IT-driften, og styrker fokuset på forretningsutvikling, modernisering og digitalisering. Det handler om å gjøre Elektroskandia bedre rustet til å ligge i forkant av kundens behov» sier Godø.

I 2015 hadde Elektroskandia en omsetning på 2,4 mrd. kr. Selskapet har kontinuerlig transaksjonsflyt med kunder, leverandører og partnere 24/7/365, og IT løsningene er forretningskritisk døgnet rundt.
99X har en unik migreringsmetode som ivaretar kontinuiteten uten driftsavbrudd:

Artikkelen fortsetter under bildet

«Vi er ydmyke og stolte over tilliten Elektroskandia viser oss ved velge 99X, og gleder oss til å sikre deres ansatte gode brukeropplevelser og en effektiv IT-hverdag. Vi har et velutprøvd migrerings konsept som sikrer at vi flytter kundens IT-tjenester til vår plattform uten forstyrrelser for brukerne», sier Jan Vegard Westreng, Salgssjef i 99X.

«Hos 99X får Elektroskandia like stor teknologisk frihet som de alltid har hatt, samtidig som de høster alle fordelene med å få markeds ledene teknologi levert som en tjeneste» fortsetter Westreng.

99X er ISO 27001 sertifisert, og sikrer kontinuitet med georedundante datasentre:

«Det er viktig å ha en proff partner som har kontroll og sikrer at vi etterlever myndighetenes lover og krav. Med 99X får vi en forlenget arm for vår IT-styring, og fart på vår digitale transformasjon» avslutter en forventningsfull Godø.