IT-Tjenester

Overlat ansvaret for dine IT-tjenester til en spesialist

Smarte IT-tjenester for din bedrift

For å effektivisere i takt med digitalisering av samfunn og næringsliv stilles stadig økte krav til IT. 99X ivaretar tilgjengelighet, ytelse og sikkerhet for dine IT-tjenester, og hjelper deg å lykkes med en digital IT-strategi.

Øk gevinsten. Overlat ansvaret til en spesialist!

Smarter. Better. Faster!

IT utgjør grunnmuren for de fleste bedrifter i dag. Vi hjelper deg å lykkes bedre; Ved å hjelpe deg med deres IT-tjenester, gjør vi IT til et konkurransefortrinn for deg! Vi tilpasser løsningene til dine behov.

Vi sørger for at brukerne alltid er fornøyde og produktive, og har et unikt fokus på din lønnsomhet.

Ooops. We have an X!

Vår X står for fleksibilitet. For frihet til å velge og vokse. Vi gir deg det lille ekstra og strekker oss litt lengre for at du skal føle deg godt ivaretatt.

ServiceDesk er vårt flaggskip! Vi er tilgjengelige 24/7, og kjenner deg og dine behov, helt digitalt, automatisk eller rett og slett for en prat.

Go Digital med 99X

Teknologien byr på nye forretningsmuligheter i forrykende fart. Vi har det du trenger for å lykkes med morgendagens IT-strategi!

Vi samhandler med dine forretningspartnere, sørger for en skalerbar og smidig IT-plattform og har kompetansen du trenger på din digitale reise.