ServiceDesk

Få hjelp av de beste

Få oppmerksomheten du fortjener

En kundenær Service Desk

Vi har kunden i fokus! Du får raskt svar og god it-support av vår Service Desk når du trenger det slik at du får gjort det du skal. Er du fornøyd jobber du bedre. Vi er alltid tilgjengelige, digitalt eller for en prat.

Kunnskap om din forretning

Når du flytter ansvaret for IT ut er det lurt å ha en partner som er nær og tilgjengelig hvis ting feiler. Vi har lokal tilstedeværelse, er norsktalende og har god kunnskap om din forretning.

SPOC - Single Point of Contact

Hos oss får du et kontaktpunkt å forhold deg til for alle IT-relaterte henvendelser. Vær trygg på at du får raskt svar og effektiv hjelp. Gode prosesser og blide ansatte sikrer deg markedets beste service.

Vi tilbyr

Single Point of Contact (SPOC)

Tenk deg en enklere IT-hverdag med kun en leverandør å forholde deg til.

Vi håndterer alle dine IT henvendelser, inkludert forvaltning av programvare og dine avtaler.

Hos 99X får du effektiv hjelp fra A-Å, også for dine spesialapplikasjoner. Vi håndterer hele verdikjeden og sikrer at saken blir løst. Vi gir deg Single Point of Contact (SPOC).

Profesjonell ServiceDesk

ServiceDesk gir deg rask hjelp med alle IT-relaterte henvendelser og sikrer at brukerne får gjort det de skal.

Vi betjener 85.000 henvendelser i året, hvor 85% løses i 1. linje. Vi er alltid tilgjengelige via chat, e-post eller telefon og tilbyr 24/7 support og svartider ned i 15 sekunder.

Ønsker du å løse en utfordring selv kan du gjøre det på 99X selvbetjeningsportal.

Overvåking og feilretting 24/7

Vårt døgnbemannede overvåkingssenter sikrer at IT-tjenestene dine til enhver tid overvåkes, og at nødvendige tiltak iverksettes for å forhindre eventuelle feil 24/7.

Vi garanterer at alarmer og varsler behandles, og at nødvendige aksjoner blir iverksatt, slik at du kan sove ekstra godt om natten.

Dedikert kundeteam

Vellykket Outsourcing av IT-tjenestene stiller store krav til organisering og samspill mellom partene.

99X har en godt etablert driftsorganisasjon med tydelige roller med tilhørende ansvar som sikrer riktig betjening av dere som kunde.

ServiceDesk er kundens kontaktpunkt for alle IT-henvendelser, og er organisert i mindre kundeteam som kjenner deres løsning ekstra godt. I tillegg får dere tildelt en Success Manager som har ansvaret for oppfølging av kundetilfredshet og at tjenesteleveransen leveres i henhold til SLA, og en Technical Account Manager som er teknisk hovedkontakt i 99X med inngående kjennskap til den tekniske løsningen.

Personlig service ved innkjøp av IT-utstyr

Få 100% kontroll på IT-innkjøpene dine og effektiviser kostnadene! I vår nettbutikk kan du bestille alt du trenger av IT-utstyr til konkurransedyktige priser.

Løsningen kan tilpasses med standardiserte produkter til ditt behov. Vi har god leveransepresisjon, og yter god service og rådgivning. Vi hjelper deg med også med gode ordninger for gjenbruk og resirkulering av IT-utstyr.