Systemintegrasjon

God tjenesteintegrasjon har fokus på den gode brukeropplevelsen

Systemintegrasjon med fokus på god brukeropplevelse

Oppnå suksess med IT

Effektiv og smidig IT er en stadig viktigere forutsetning for suksess. Vi gir deg en moderne IT-plattform as-a-service, beskytter dine data og hjelper deg å lykkes med din digitale strategi!

Kontroll på skytjenestene

Det er lett å forsvinne i skyene. Hvem har ansvaret hvis noe feiler? Vi hjelper deg å beholde kontroll på IT-tjenestene gjennom oversikt og innsikt, og er alltid nær og tilgjengelig.

Tjenesteutvikling

Få tilgang til siste teknologioppdateringer og førstehåndsekspertise ved behov. Våre IT-arkitekter har fokus på kontinuerlig tjenesteforbedring, og bistår med strategi og rådgivning.

Vi tilbyr

Integrasjon av skytjenester

Offentlig, privat eller hybridsky? 99X er spesialister på tjenesteintegrasjon og har fokus på sikring av dine data.

Skytjenester åpner nye muligheter, men øker også risiko for å miste kontroll og oversikt over dine data. Vi hjelper deg å høste gevinstene samtidig som du ivaretar kontroll over virksomhetskritisk informasjon.

Som Microsoft Cloud Solution Provider gir vi deg Office 365 og Azure ferdig integrert med bedriftens kjernesystemer og lagring i våre datasentre.

Få alle fordelene i skyen kombinert med kortreiste data for økt sikkerhet og ytelse. Vi sørger for trygg integrering og at du kan ta i bruk skytjenester på en sikker måte.

Smart klient for den mobile arbeidsstyrken

Fleksibilitet i forhold til arbeidssituasjon har blitt en selvfølge. Du forventer å ha tilgang til dine IT-tjenester uavhengig av sted og type enhet!

Med smart klient fra 99X trenger du ikke forholde deg til hvor applikasjonene leveres fra. Vi optimaliserer brukeropplevelsen automatisk basert på hvor du befinner deg og hvilke krav IT-tjenesten har til ytelse for å fungere effektivt.

Du kan være like produktiv fra kontoret som på hjemmekontor, på reise eller om du jobber offline på hytta. Jobb på tvers av PC, Mac, nettbrett og smarttelefon. Vi sørger for sømløs overgang mellom arbeidssituasjonene, også om du ønsker å benytte ditt private IT-utstyr.

Informasjonssikkerhet

Med 99X som din IT-partner trenger du ikke bekymre deg for informasjonssikkerheten.

Vi er ISO 27001 sertifisert og kan garantere at IT-tjenestene dine er forsvarlig beskyttet i tråd med en av verdens strengeste sertifiseringer innen datasikkerhet!

Hos oss får du god nattesøvn as-a-service! Vi tilbyr lagring av dine data i georedundante datasentre, risikostyring, rådgivning og implementering av anbefalte sikkerhetstiltak.

Digitalisering

Kanskje har du innsett at digitalisering er mer enn et buzz ord, men handler om omstillingsevne og bedriftens konkurransekraft; informasjonsteknologi, big data, automatisering av prosesser, nye måter å kommunisere på i et globalt marked.

Innovativ og smidig IT er en stadig viktigere forutsetning for suksess. Vi hjelper deg med IT slik at du får frigjort tid og ressurser til å utvikle din digitale strategi.

Vi gir deg rådene, tar oss av teknologien og sørger for en moderne og robust plattform som ivaretar rammebetingelsene du trenger for å lykkes med digitalisering.

Spesialister på skyttjenester

99X har et tett partnerskap med Microsoft og er en del av følgende sertifiseringer og partnerprogram:

  • Microsoft Gold Partner Application Integration, Identity and Access, Cloud Platform
  • Microsoft Cloud Solution Provider
  • Microsoft Cloud OS Network Partner
  • Microsoft Azure Stack Early Adopter Initiative