Vi er stolte og ydmyke over at mange kunder har forlenget IT-partnerskapet med oss og at vi har hatt gleden av å ønske mange nye kunder velkommen om bord i året som har gått. Nærmere 20.000 brukere på 1.000 lokasjoner globalt sikres nå en effektiv IT-hverdag ved hjelp av 99X.

Et nytt år byr på nye muligheter. Vi lever i en tid med stadig raskere endringer, og fremtiden er kanskje nærmere og mer spennende enn noen gang. På toppen av Gartners liste over strategiske it-trender for 2018 troner kunstig intelligens med avansert maskinlæring, intelligente apper og intelligente ting.

AI er allerede i ferd med å endre stillinger og arbeidsprosesser. Noen kaller det den fjerde industrielle revolusjon med spådommer om at de fleste blir erstattet av roboter allerede om 10-15 år. I 99X ser vi optimistisk på fremtiden. Vår visjon er Make IT smarter, og vi iverksetter stadig nye prosjekter innen automatisering og digitalisering som skal skape en enda bedre kundeopplevelse og frigi mer tid til de viktige tingene til glede for kunder og ansatte.

Tid er mangelvare i dag, og således noe av det mest verdifulle vi har. Med høytiden foran oss har tid kanskje den mest verdifulle betydningen for mange – med tid til å koble av og være sammen med sine nære og kjære.

Vi håper du tar deg tid til å logge helt av og være tilstede for deg selv og omgivelsene.

Årets julegave

I år går vår julegave til Kirkens Bymisjon og deres juleaksjon «Gled en som gruer seg til jul».

Kirkens Bymisjon driver blant annet kafeer og møtesteder i 22 norske byer for mennesker i gatemiljøene. For mange av deres gjester er julen en spesiell tung tid. Med vår julegave er dere med på å bidra til middager og et godt sted å spise for flere som trenger det i julen.

Vi takker så mye for det gode samarbeidet i 2017, og gleder oss til mer tid sammen i 2018!

God Jul & Godt nytt år til deg og dine!

Vennlig julehilsen fra

Tone Fondevik
Adm. dir. i 99X