Referanser

Vi sikrer 15.000 brukere på 750 lokasjoner en effektiv IT-hverdag.

Les noen av våre referanser her.

Vi er stolte av våre kunder

Finans, shipping, entreprenører, transport, kommuner og organisasjoner og forbund er noen av bransjene våre referanser er representert i. Her kan du se noen av kundene vi har har gleden av å bistå med IT-driften, og lese hvorfor de valgte 99X.

Kundereferanser
18. september 2017

Slik løste SiO sin største IT-utfordring

For tre år siden ble kjerneoppgaven til IT-avdelingen i Studientsamskipnaden i Oslo og Aksershus stadig drift fremfor utvikling. Det hadde de ikke tid til. For å leve opp til sitt eget slagord om bedre studentliv, måtte IKT-funksjonen løftes slik at den kunne møte studentenes digitale behov. Outsourcing ble løsningen og SiO har ikke sett seg tilbake siden.
Les mer
Kundereferanser
14. april 2017

Elektroskandia velger 99X

Elektroskandia moderniserer IT-driften og setter ansvaret for sitt IT-miljø med 300 brukere til 99X. En fremtidsrettet og skalerbar tjenestemodell skal gjøre Norges ledende elektrogrossist bedre rustet til å møte den digitale transformasjonen selskapet står overfor.
Les mer
Kundereferanser
11. oktober 2016

Boligbygg outsourcer IT-driften til 99X

Tilgjengelighet og forutsigbart tjenestenivå for sine 150 IT-brukere er hovedfokus for Boligbygg Oslo KF da de nylig gikk over til en ny IT-plattform hos 99X. Foretaket som forvalter over 11 000 kommunale boliger sikres stabil IT-drift og tilgang på kompetanse og kapasitet gjennom ny IT-driftsavtale.
Les mer
Kundereferanser
19. september 2016

En bedre IT-hverdag i Delta

IT-sjefen i arbeidstakerorganisasjonen Delta er opptatt av brukerne sine og hvordan IT påvirker forretningen. Med IT-drift fra 99X har han fått mer kontroll og større handlingsrom. Det blir det mer lønnsom IT av.
Les mer
Kundereferanser
16. august 2016

Selvaag selskaper velger 99X

Selvaag Bolig ASA og Selvaag Prosjekt AS har signert IT-driftskontrakter med 99X. Avtalene omfatter totalansvar for IT-tjenestene til de to ledende selskapene innen bolig- og eiendomsutvikling med til sammen 125 ansatte.
Les mer
Kundereferanser
8. juli 2016

Halden og Aremark kommune velger 99X

2 200 IT-brukere i Halden kommune og Aremark Kommune får en mer effektiv IT-hverdag. Østfoldkommunene har signert kontrakt med 99X om tjenesteutsetting av IKT-driftstjenestene.
Les mer