Karriere i 99X

Bli en del av drømmelaget!

Make IT smarter

Brenner du for fremtidens IT-tjenester og ønsker å hjelpe virksomheter å utvikle forretningen sin ved smartere bruk av IT? Er du opptatt av å skape gode resultater og gir det lille ekstra? Da kan du være den vi ser etter!

Som vår kollega får du være med å skape en bedre IT-hverdag for 15000 brukere i privat og offentlig sektor.

Ledige stillinger

Vi er for like muligheter til alle

99X gir like muligheter til alle og tar alle ansettelsesbeslutninger basert på forretningsbehov, jobbkrav og individuelle kvalifikasjoner, uten hensyn til rase, farge, religion, kjønn, sivilstand, nasjonal opprinnelse, alder eller funksjonshemning. Vi tolererer ikke diskriminering eller trakassering basert på noen av disse egenskapene. Vi forplikter oss til å skape et inkluderende miljø for alle ansatte.

Mangfold for høy trivsel

Som kunnskapsbedrift er våre medarbeidere besitter vårt fremste konkurransefortrinn. Mange av våre ansatte har bakgrunn fra internasjonale IT-driftsaktører før de startet i 99X med et ønske om en karriere i en smidig organisasjon med mulighet til å aktivt påvirke fremtidens IT. Som vår kollega får du sitte tett på beslutninger og være med å utvikle våre tjenester.

Vi har bevisst bygget et godt sammensatt miljø i kjønn og alder, noe vi ser sunne effekter av. Vi skiller oss ut fra normen i IT-bransjen med så mye som 1/3 kvinner, og har en gjennomsnittsalder på 37 år.Trivsel og humor er viktige stikkord hos oss. Vi har det gøy på jobb!

 Vi tilbyr

En morsom arbeidsplass med dyktige kollegaer

Gode karriere muligheter i et internasjonalt miljø

Fokus på kurs og sertifiseringer

Høy trivselsfaktor

Gode ansatt ordninger

Moderne lokaler i Oslo sentrum

Konkurransedyktige lønnsbetingelser

135

Ansatte

37

Snittalder

30%

Kvinner

Din

Mulighet!

Ansatte som har det gøy på jobben leverer bedre resultater. Vi er stolte av å være en miljøskapende bedrift som scorer langt over gjennomsnittet på årlige holdningsundersøkelser!

Våre verdier er FINT

Layer-52.png

Fleksibel

Layer-54.png

Innovativ

Heart in circle arrows

Nær

Layer-56.png

Tilgjengelig

Vil du vite mer om ledige stillinger i 99X?

Kontakt oss for en prat om dine karrieremuligheter i 99X.

Line Löfgreen
Marked- og rekrutteringsjef

line.lofgreen@99X.no
Telefon: +47 906 90 878