Om 99X

Ditt smarteste valg av IT-driftspartner

99X gir deg en effektiv IT-hverdag

Tenk deg en enklere IT-hverdag med kun en leverandør å forholde deg til. Med frihet til å tenke nytt og skape og vokse – samtidig som IT-tjenestene forbedres og kompleksiteten reduseres.

99X er en norsk IT-driftspartner som tilbyr totalansvar for dine IT-tjenester og en fremtidsorientert og sikker IT-plattform as-a-service. Siden etableringen i 2007 har vi hjulpet virksomheter med å oppnå suksess med smarte IT-tjenester tilpasset deres behov. Vi garanterer tilgang til dine data, når som helst, fra hvor som helst, og gir deg fleksibilitet til å tilpasse og skalere IT-tjenestene i takt med utvikling av tjenester og organisasjon.

Vi sikrer 15000 brukere i privat og offentlig sektor en effektiv IT-hverdag. Vår visjon er MAKE IT SMARTER.

130

Ansatte

15000

Brukere

750

Lokasjoner

200+

Tjenester

Fokus på din lønnsomhet

IT handler om god lønnsomhet i form av økt topplinje eller kostnadseffektivisering.

Vår forretningside er å hjelpe kunden å oppnå suksess ved å sikre kontinuerlig tilgang til effektive IT-tjenester.

Med et unikt fokus på å kontinuerlig forenkle, forbedre og øke verdien av IT er vår målsetning å være ditt smarteste valg av IT-partner.

Kvalitet, Sikkerhet og Compliance

Vi er stolte av å være ISO 20000 og ISO 27001 sertifisert som en av få norske aktører. Hos oss er forretningen din i trygge hender.

Sertifiseringene for henholdsvis Service Management og Informasjonssikkerhet revideres årlig av DnV GL. Vi etterlever beste praksis for effektiv og sikker drift, at IT-tjenestene våre er forsvarlig beskyttet og at vi har kontinuerlig fokus på forbedringer.

Få hjelp av de beste

«Alle kan IT. Det er menneskene som håndterer teknologien som utgjør forskjellen» uttalte en av våre kunder da vi spurte hvorfor de valgte 99X.

Som kunnskapsbedrift er kompetansen og holdningene våre medarbeidere besitter vårt fremste konkurransefortrinn og vi er stolte av å kunne si at hos oss får du hjelp av de beste!

Vi er en energisk og positiv gjeng som er fleksible, innovative, nære og tilgjengelige. Det skal være enkelt å være kunde hos 99X.

Våre verdier er FINT

Layer-52.png

Fleksibel

Fleksibel

Layer-54.png

Innovativ

Innovativ

Heart in circle arrows

Nær

Nær

Layer-56.png

Tilgjengelig

Tilgjengelig

Karriere i 99X

Brenner du for å hjelpe kunder med å få en effektiv IT-hverdag og er opptatt av å skape gode resultater? Da kan du være den vi ser etter!

Les om våre karrieremuligheter