Automatisering

– Hva setter du i gang med når du er tilbake fra ferie?

– Da skal vi inn i forhandlinger med kundene som har fått tilbud av oss, og forhåpentligvis close dem. Så skal vi jobbe mer med strategien vår og utvikle nye tjenester. Vi ser blant annet på robotteknologi for å effektivisere en del kundehenvendelser og rutineoppgaver slik at de ansatte kan jobbe med mer verdiskapende oppgaver. Vi jobber for å automatisere hele tiden.

– Hva er sommerens favorittdings eller favoritteknologi?

– Det er mobilen min, den bruker jeg hele tiden. Jeg gjør alt med den, har den alltid med meg, og bruker den til og med når jeg rir distanseritt, som jeg driver med internasjonalt. Når rittene er på opptil 12 mil, er det en hjelp å kunne sjekke distanse, gjennomsnittsfart og så videre på mobilen.

Les hele sommerpraten med journalist Atle Skretting i Comuterworld her